petek, 29. januar 2016

Twin nails

Pozdravljenej damice!

Pred dobrim tednom sem se s čudovito Allison iz +TheLoveOfPolish dogovorila za sodelovanje pri ustvarjanju twin nails, oziroma nohtov dvojčkov. Dogovorili sva se, da bova ustvarili manikiro z ljubkimi pandicami in spodaj si lahko ogledaš najin izdelek. Najdeš pa naju tudi na instagramu. (Allison klik in jaz klik)


Da sem ustvarila svoje panda nohtke sem najprej na vse nohte nanesla OPI lak v odtenku Bubble Bath. Nato sem na palec in sredinec s tankim čopičem narisala pandja obraza. Uporabila sem bel Essence lak Wild white ways in črn lak znamke Two way. Na preostalih prstih pa sem s pomočjo šablone  naredila črno konico, prav tako z lakom Two way. Vse skupaj sem zaključila z nadlakom.

Sama sem zelo zadovoljna s končnim izdelkom in tudi zelo navdušena nad samo izkušnjo. Spoznala sem čudovito punco iz drugega konca sveta, ki bo čež par dni postala mamica. Ob samem ustvarjanju pa sem se tudi neizmerno zabavala. Vsem priporočam, da zagrabijo priložnost za podobno sodelovanje, sama bom z največjim veseljem še kdaj storila kaj podobnega.

Bi bila katera pripavljena sodelovati in izdelati twin nails z mano?

Lep dan vam želim,
Kaja

4 komentarji:

 1. Woow ! Super ideja :) Jaz bi probala , samo si ravno "zdravim nohtke" kr mam od gela ful uničene! Zelooo cute pandice, moram reči. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Vem kako je s tem zdravljenjem nohtov, jim moram tudi jaz vsake toliko dat malo predaha :) sem pa ful za, da se zmeniva za kaj takega :)

   Izbriši
 2. Pandice, odlična ideja :)

  OdgovoriIzbriši